Marcel Vela îl pune pe Traian Berbeceanu șef de cabinet ministerial!

Ministrul Afacerilor Interne (MAI) Marcel Vela a anunțat într-o conferință de presă organizată azi, cu prilejul prezentării bilanțului său la o lună de mandat în fruntea MAI, că fostul șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, comisar-șef în rezervă, va fi numit în funcția de șef de cabinet începând de luni, 9 decembrie.

Traian Berbeceanu (45 de ani), denumit Comisarul Cattani, a fost „Polițistul anului” în 2007 și 2013 la categoria „Combaterea Criminalității Organizate” și Polițistul anului 2013. Într-un interviu recent acordat jurnalistului Cătălin Striblea, el spunea că s-a pensionat în 2018.

„În suflet sunt polițist și o să rămân polițist întotdeauna. Nu mai sunt activ. Acum un an m-am pensionat. Din punctul meu de vedere, polițiștii în cei 25 de ani de activitate au parte de o uzură pe partea fizică deosebită. Aceștia pot fi folosiți pentru experiența lor în funcții neoperative, chiar și după cei 25 de ani. În cursul anului 2004, în timp ce investigam o grupare infracțională, am suferit un infarct, în timp ce eram la birou. Infarctul a fost generat de oboseală, stres, fumat, cafea, mâncat nesanatos”, spunea Berbeceau la Digi FM, potrivit ziare.com.

Sursă foto: FB Traian Berbeceanu

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available