Marcel Vela spune că deputatul Ion Tabugan nu este membru PNL

Ion Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a declarat că deputatul Ion Tabugan nu este membru al PNL Caraș-Severin, ci doar s-a afiliat ca membru al grupului parlamentar liberal din Camera Deputaților.

Ion Tabugan anunța săptămâna trecută că s-a afiliat Grupului parlamentar PNL și, întrebat de reporterii noștri, a explicat că este și membru al PNL. Îl contrazice, însă, Marcel Vela, actualul ministru interimar al afacerilor interne, care, în ultima sa conferință de presă de la Reșița, a spus că adeziunea oricărui deputat trebuie supusă aprobării Biroului Permenent Județean, iar la BPJ Caraș-Severin nu a venit spre aprobare nicio astfel de adeziune.

„Conform statutului, astăzi (duminică, 1 martie, n.r.) am dat două voturi. Unul spre aprobare a adeziunii a lui Romeo Dunca – unanimitate – și al doilea vot, de asumare a candidaturii de către filială. Nu am discutat niciodată adeziunea vreunui deputat în Caraș-Severin”, a fost declarația lui Marcel Vela la întrebarea despre adeziunea lui Tabugan la partidul din care a fost exclus în urmă cu 10 ani.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite