Material lemnos în valoare de peste 100.000 de lei, confiscat de polițiștii cărășeni

 

Săptămâna trecută, polițiștii cărășeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, în urma activităților fiind confiscați peste 250 metri cubi de material lemnos.

 

La acțiuni au participat polițiști de la Biroul pentru Protejarea Fondului Forestier și Piscicol, Serviciul Rutier, polițiști de la polițiile municipale și orășenești, împreună cu jandarmi și specialiști de la Direcția Silvică Caraș-Severin și Garda Forestieră Timișoara.

 

Săptămâna trecută au fost efectuate 53 de controale, 49 privind transportul de material lemnos, și au fost verificate 4 depozite și instalații de prelucrare a lemnului. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 51.000 lei, dintre care 7 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, transmit polițiștii cărășeni.

 

Ca măsură complementară au fost confiscați 250,11 metri cubi de material lemnos, dintre care aproape 90 de metri cubi de cherestea, lemn în valoare totală de peste 100.000 de lei.

 

Acțiunile polițiștilor cărășeni continuă și în perioada următoare.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available