Mesaje false transmise în numele ANAF. Avertisment: Nu deschideți emailurile provenite de la info@anaf.ro!

 

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atrage atenția asupra faptului că, în ultimele zile, mai mulți contribuabili, persoane fizice și juridice, au primit mesaje false care utilizează denumirea, precum și coordonatele instituției – număr de telefon, adresa poștală –, dar care nu au fost transmise de ANAF.

 

Reprezentanții Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vorbesc despre un val de emailuri false transmise în numele insituției, care conțin și documente atașate prin care contribuabilii – atât persoane fizice, cât și juridice – sunt informați despre datorii și discrepanțe în evidența fiscală.

 

Mesajele, care utilizează denumirea și coordonatele ANAF – număr de telefon, adresa poștală – sunt trimise de la adresa de email info@anaf.ro.

 

„ANAF nu are deschisă adresa de email info@anaf.ro, așadar nu deschideți emailurile provenite de la această adresă. Persoanelor juridice, dar și celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanțe în evidența fiscală, le recomandăm să nu deschidă mesajele și nici atașamentele acestora”, este sfatul celor de la ANAF.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite