Metamorfoză: ”First” devine ”City Center Reșița”, Romeo Dunca preia ștafeta

Primul complex rezidențial din oraș, realizat la standarde occidentale, cu finisaje de lux, situat în Zona Zero a Reșiței. Acest ansamblu va oferi doritorilor privilegiul de a fi foarte aproape de obiectivele majore din centrul orașului.

Până în prezent, decizia pare una bună, pentru că, deja, 45% din locuințe au fost rezervate .În primăvară acestui an, Banat Real Estate a decis să investească într-un ansamblu rezidențial privat la Reșița, iar în această vara au demarat lucrările la acest obiectiv.

Pentru prima oară în istoria orașului, un investitor decide să investească 12 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial la Reșița!” scria în 2008 prestigioasa publicație Ziarul Financiar.

Curajosul era omul de afaceri Ioan Popa, cel care reușise să impună un brand de paste pe piața românească, Monte Banato, iar banii dorea să-i investească în orașul care l-a consacrat.

Din păcate anul 2008 nu a fost unul extreme de stabil, aducând celebra criză financiară care, practic, a paralizat sectorul imobiliar, proiectul Banat Real Estate fiind oprit și el.

Zece ani mai târziu ștafeta este preluată de un alt temerar și om de afaceri, bunul său prieten Romeo Dunca iar ”First” devine ”City Centre Reșița”, un complex rezidențial demn de Mileniul III în care Romeo Dunca și alți trei asociați sunt dispuși să investească aproximativ 6 milioane de euro.

”City Center Reșița va fi un complex rezidențial cu 7 nivele și 70 de apartamente. Acesta va avea și spații comerciale la demisol, birouri și zonă administrativă la parter iar la primele 5 nivele câte 13 apartamente (5 apartamente cu 3 camere și 8 apartamente cu 2 camere).

Apartamentele cu 3 camere vor avea suprafețe cuprinse între 76 mp și 125 mp, iar cele cu două camere vor oferi suprafețe utile de 52 până la 70 mp. Alte 5 locuințe vor fi create la etajul 6, fiind vorba de 4 apartamente cu 3 camere, dar și un penthouse, a cărui suprafață utilă atinge aproape 220 mp. Vor exista 46 de locuri de parcare subterane și 56 de locuri în exterior, dintre care 20 vor aparține rezidenților.

Locatarii acestui complex imobiliar vor avea parte de finisaje premium, dotări smart home, parcări (atât cele sub cât și cele supraterane) păzite, Administrația și securitate smart.

Platformele de parcare exterioară care deservesc obiectivul sunt în număr de două, dispuse la niveluri diferite, parcarea ce deservește zona comercială este poziționată la nivelul demisolului având în total 36 de locuri. Parcarea care deservește blocul de locuințe, la nivelul parterului se creează o data cu prelungirea străzii I. Corvin și are în total un număr de 20 de locuri.

Zonele verzi sunt amenajate în două feluri, conceptul nou al grădinilor create pe acoperișul clădirilor prin realizarea de terase inversate, și spațiile verzi normale, cu gazon și vegetație plantată totul pentru o experiență naturală a locuitorului.

Poate vi se pare ciudat pentru un om de business să spună asta, însă inspirația și motivația, chiar și în afaceri, le-am găsit întotdeauna în oamenii din jurul meu, în experiențele pe care le-am trăit, în călătoriile mele.

Se spune că sunt un om excentric și încăpățânat, eu zic că sunt un om emoțional, cu fler, care luptă până la capăt în ceea ce crede. E valabil și în cazul proiectului rezidențial Reșița City Center. Simt și văd că orașul se dezvoltă corect și sănatos iar asta înseamnă pentru mine un business bun” a spus Romeo Dunca. Acesta a mai precizat că cel târziu în iulie-august 2019 complexul rezidențial va avea terminată structura de rezistență, iar cel târziu în luna martie 2020 cumpărătorii se vor putea muta în noile apartamente.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available