UPDATE. Minoră din Reșița, căutată de polițiști. A plecat de-acasă în urmă cu 10 zile!

Polițiștii cărășeni efectuează căutări în vederea depistării unei minore în vârstă de 13 ani care a plecat voluntar de la domiciliul din Reșița, în data de 15 mai 2020. Fata a luat legătura cu familia 5 zile mai târziu, pe 20 mai și, de atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea.

„Astăzi, 25 mai 2020, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către bunicul minorei SILAGHI LARISA BEATRICE, de 13 ani, despre faptul că în data de 15 mai 2020, în jurul orei 09.00, a plecat voluntar de la domiciliu, contactând familia o singură dată în data de 20 mai 2020, iar până în prezent nu s-a mai întors acasă. Din cercetări a reieșit faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii martie a acestui an, fiind găsită la scurt timp”, informează IPJ caraș-Severin.

Când a plecat de acasă, Larisa era îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare neagră, o geacă roșie și adidași negri.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, păr șaten, ochi căprui, ten deschis, semn particular – o inimă tatuată pe antebrațul stâng.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați de autorități să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UPDATE, 26 mai

Larisa Beatrice Silaghi a fost găsită de polițiști, astăzi, la mai puțin de 24 de ore de la sesizarea dispariției. Aceasta se afla pe raza localității Armeniș, împreună cu un tânăr în vârstă de 15 ani, și el căutat de polițiști după ce a părăsit, tot pe 15 mai, apartamentul social din Reșița în care locuiește.

„Din verificările efectuate, s-a stabilit că pe timpul cât au fost plecați, aceștia nu au fost victimele vreunei infracțiuni. În acest moment, cei doi minori se află în custodia poliției, urmând a fi predați reprezentanților legali, în cauză fiind sesizată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite