Moș Nicolae îi invită pe prichindeii Reșiței la patinaj, înot și… o paradă moto cu surprize!

Moș Nicolae aduce mai multe vești bune pentru copiii Reșiței. Acesta i-a trimis „la înaintare” pe reprezentanții Primăriei municipale, care au făcut azi mai multe anunțuri de interes pentru cei mici, și nu numai.

Se redeschide patinoarul din Parcul Tricolorului, astăzi, de Sf. Nicolae, este unul dintre anunțurile de azi ale Primăriei Reșița. „Moș Nicolae aduce un cadou special pentru copiii mici și mari ai Reșiței! Patinoarul din Parcul Tricolorului se va deschide astăzi! Grupurile de copii însoțite de cadre didactice vor avea acces gratuit, pe baza unui tabel, de luni până vineri, între orele 10.00 și 12.00. Patinoarul rămâne deschis până în 6 februarie 2020, între orele 10.00-22.00”, comunică Primăria Reșița, care mai precizează că prichindeii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani au intrare gratuită.

Dacă vă veți afla azi, la orele 18.15-18.30, prin Parcul Tricolorului, veți avea șansa să-l întâlniți pe Moș Nicolae în postură de motociclist. Acesta va apărea escortat de bikerii de la MC Trust Reșița, „Parada lui Moș Nicolae” fiind programată să înceapă imediat după ora 18 din Centrul Civic, având punct final Parcul Tricolorului.

De la patinaj și un spectacol moto cu surprize, Moș Nicolae îi invită pe copii la înot! Primăria Reșița organizează în data de 7 decembrie, de la ora 11.00, Cupa „Moș Crăciun” la înot, competiție ce se va desfășura la Complexul Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster” din cartierul Govândari. „Aceasta este cea de a IV-a activitate din proiectul Sănătate prin Înot, care se află la cea de-a doua ediție în acest an, proiect derulat de Primăria Municipiului Reșița. La acest concurs vor participa 220 de copii de la cursurile de inițiere, perfecționare ale Primăriei Reșița, Centrul de Zi „ABC” și Fundația Humanitas PRO DEO Reșița, cărora li se vor acorda pungi cu dulciuri, acordate de către Primăria Reșița”, mai anunță municipalitatea.

Tot Primăria îi invită pe reșițeni să voteze și în acest an cel mai frumos brad din materiale reciclabile făcut de elevi. „Reșițeni, alegem cel mai frumos brad și anul acesta? ECO Christmas Tree este concursul pe care Primăria Reșița l-a propus unităților de învățâmânt și care, începând de astăzi, se află în spațiul virtual pentru like-urile voastre! Elevii reșițeni au spus DA și au construit, fiecare după propria inspirație, brăduți din materiale reciclabile care așteaptă până în 19 decembrie, ora 00.00, când vom spune stop vot”, anunță reprezentanții administrației publice locale. Câștigătorii, trei la număr, vor fi premiați pe scena din Parcul Tricolorului, în data de 20 decembrie, la ora 17.00.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite