Suntem prezenți și pe

Sport

N-a fost victorie nici contra echipei din Făgăraş. Handbaliştii rosso-neri au risipit un avantaj de 5 goluri

Publicat cu

în

În cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe, handbaliştii rosso-neri au întâlnit formaţia CSM Făgăraş, într-un meci din cadrul etapei a 8-a a Ligii Zimbrilor. Faţă în faţă s-au aflat două echipe de valori apropiate, ambele situate în zona inferioară a clasamentului.

Fără succes după şapte etape, Reşiţa şi-a dorit foarte mult victoria şi, implicit, primele trei puncte din actualul sezon. Rosso-nerii au condus pe tabelă timp de 20 de minute, dar Făgăraşul a revenit în finalul primei reprize, care s-a încheiat la egalitate, 13-13. Debutul reprizei secunde a aparţinut clar reşiţenilor, care s-au desprins la cinci goluri în numai 10 minute. Din păcate, rosso-nerii s-au stins în ultimul sfert de oră, iar adversara a ştiut să profite de căderea elevilor lui Bojan Butulija. CSM Făgăraş a întors rezultatul şi s-a impus la o diferenţă de un singur gol, scor 28-27.

CSM Reşiţa: Szopka, Simulescu (1), Dumuta – Jevtic (9), Bahan (6), Ignat (4), Milosevic (4), Vulpe (2), Bărbuş (1), Mledenciu, Radosavlevici, Daia, Starchenko, Trifkovic, Bondoc, Kirsch.

Astăzi, 11 octombrie, în ultima rundă a turneului de la Sfântu Gheorghe, CSM Reşiţa va evolua în compania liderului Dinamo Bucureşti. Partida se va disputa de la ora 13.15, în Sala „Kati Szabo”.

Facebook Comments

Cele mai citite