N-a fost victorie nici contra echipei din Făgăraş. Handbaliştii rosso-neri au risipit un avantaj de 5 goluri

În cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe, handbaliştii rosso-neri au întâlnit formaţia CSM Făgăraş, într-un meci din cadrul etapei a 8-a a Ligii Zimbrilor. Faţă în faţă s-au aflat două echipe de valori apropiate, ambele situate în zona inferioară a clasamentului.

Fără succes după şapte etape, Reşiţa şi-a dorit foarte mult victoria şi, implicit, primele trei puncte din actualul sezon. Rosso-nerii au condus pe tabelă timp de 20 de minute, dar Făgăraşul a revenit în finalul primei reprize, care s-a încheiat la egalitate, 13-13. Debutul reprizei secunde a aparţinut clar reşiţenilor, care s-au desprins la cinci goluri în numai 10 minute. Din păcate, rosso-nerii s-au stins în ultimul sfert de oră, iar adversara a ştiut să profite de căderea elevilor lui Bojan Butulija. CSM Făgăraş a întors rezultatul şi s-a impus la o diferenţă de un singur gol, scor 28-27.

CSM Reşiţa: Szopka, Simulescu (1), Dumuta – Jevtic (9), Bahan (6), Ignat (4), Milosevic (4), Vulpe (2), Bărbuş (1), Mledenciu, Radosavlevici, Daia, Starchenko, Trifkovic, Bondoc, Kirsch.

Astăzi, 11 octombrie, în ultima rundă a turneului de la Sfântu Gheorghe, CSM Reşiţa va evolua în compania liderului Dinamo Bucureşti. Partida se va disputa de la ora 13.15, în Sala „Kati Szabo”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite