Medic la SJU Reșița: „Aveți grijă, e cel mai prost moment de până acum să vă îmbolnăviți de Covid-19! Dar și cel mai probabil!”

A transmis public semnale de alarmă încă din luna martie a acestui an, când puțini credeau că noul coronavirus va ajunge să sufoce sistemul public de sănătate din România. Medicul Cosmin Librimir, de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița, mai lansează un S.O.S. și acum, când s-a ajuns la transferuri de pacienți între spitale din cauza crizei de paturi COVID-19 de pe secțiile ATI.

„Suntem la marginea prăpastiei. Se termină locurile la ATI. Aveți grijă, e cel mai prost moment de până acum să vă îmbolnăviți de Covid-19, dar și cel mai probabil, fiindcă, cu cât numărul de cazuri din populație crește, cu atât mai mare este riscul să ne întâlnim cu o persoană bolnavă care să ne dea boala”, scrie pe pagina sa de facebook Cosmin Librimir.

CITEȘTE ȘI: Cosmin Librimir (UPU Reșița), în numele tuturor medicilor din România: „SĂ VĂ FIE RUȘINE!”

Medicul de la UPU precizează că nu intenționează în niciun caz să creeze panică: „Nu vreau să vă sperii, ci vreau doar să fiți mai atenți. Respectați regulile! (masca, distanțare, igiena mâinilor), ce este așa de greu? Dacă nu ascultați de medici, atunci de cine o să ascultați? Ascultați de toți «părerologii» de pe facebook, TV? Credeți în toate balivernele care circulă? Cel mai greu e să convingi pe cineva de altceva, decât propria lui convingere, deși nu am nici un interes decât bunăstarea voastră. Nu primesc și nici n-am primit bani ca să declar morți de Covid-19, am toată ziua masca pe față la spital și încă nu am făcut nici o hipoxie cerebrală”.

„Vă doresc sănătate și înțelepciune!”, își încheie mesajul medicul Cosmin Librimir.

CITEȘTE ȘI: Fără amenzi nu se poate! Medicul Cosmin Librimir: „Vom fi singurii imbecili din Europa care vor avea un val doi în timpul verii”

Sursă foto: arhivă resita.ro (14 august 2020)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite