„Ne-am descurcat, ca de obicei”, declarație după câștigarea a 18 medalii în Ungaria de către înotătorii masters ai clubului „Reşiţa 07”!

Reprezentanţii clubului de înot masters „Reşiţa 07” s-au numărat printre fruntaşii Campionatului Național de vară al Ungariei, competiţie găzduită de oraşul maghiar Gyula.

Evenimentul sportiv a reunit la start 259 de înotători, reprezentând 47 de cluburi din patru țări: România, Serbia, Slovacia și Ungaria. Clubul „Reşiţa 07” a intrat în concurs cu şase înotători şi a adus acasă nu mai puţin de 18 medalii: 11 de aur, 5 de argint şi 2 de bronz.

A fost un concurs binevenit, după o pauză de peste patru luni, spune Dorina Iana, directorul executiv al grupării „Reşiţa 07” şi componentă a delegaţiei reşiţene. „A fost o competiţie importantă pentru ţara vecină, ei au sărbătorit 50 de ani de la organizarea primului concurs masters în Ungaria. Am fost invitaţi şi noi, şi ne-a făcut mare plăcere să participăm. Doar şase înotători de la «Reşiţa 07» au făcut deplasarea, dar ne-am descurcat, ca de obicei. A fost un concurs frumos şi foarte bine organizat, ne-a făcut o deosebită plăcere să ne reîntâlnim cu colegii noştri din Ungaria, care erau nerăbdători să ne vadă. Competiţia de la Gyula vine după luni bune de pauză, ultima oară am participat la un concurs găzduit de municipiul Ploieşti în luna februarie. Noi, cei de la Reşiţa, putem să ne considerăm norocoşi, pentru că am reînceput pregătirea cu exact o săptămână înaintea concursului din Ungaria. Din păcate, alţi înotători masters din România nu pot înota nici acum”, a declarat Dorina Iana.


Iată şi rezultatele sportivilor de la „Reşiţa 07”: cele mai multe locuri pe podium i-au revenit lui Marcel Răsădean (categoria 45-49 ani), care şi-a trecut în cont şase medalii de aur, una de argint şi una de bronz. Trei medalii de aur a cucerit Alexandru Kuhn (categoria 65-69 ani), iar Ionuţ Pîrjol (categoria 25-29 ani) şi-a îmbogăţit palmaresul cu două medalii de aur şi două de argint. Nici fetele nu s-au întors cu mâna goală de la competiția desfășurată la finalul lunii iunie: Dorina Iana (categoria 65-69 ani) a câştigat o medalie de argint şi una de bronz, iar Yvonne Demenyi (categoria 50-54 ani) şi-a adjudecat o medalie de argint.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite