Ne plimbăm și în februarie cu tricicleta? Nichiduță răspunde părinților curioși!

Un sezon mult așteptat de copii și de părinți deopotrivă este cel călduros, chiar din primele luni ale primăverii, pentru că împreună pot desfășura tot felul de activități în aer liber. Desigur că nerăbdarea celor mici când vine vorba despre plimbările lungi cu tricicleta prin parc nu poate fi oricum ținută sub control. Insistența lor îi convinge pe părinți să se orienteze deja după triciclete prin diverse magazine fizice și online, pentru a profita de orice zi senină.

Întrebarea părinților, preocupați și de cât este de indicat să dea frâu liber dorinței celor mici este una destul de justificabilă: ne plimbam si in februarie cu tricicleta? Este de înțeles de ce există o astfel de curiozitate. Chiar dacă poate condițiile de afară sunt favorabile în acest sens, construcția tricicletelor ar putea fi mai potrivită mai degrabă atunci când suprafața pe care vor rula este încălzită de razele puternice ale soarelui din primăvară, respectiv vară. Preocupările vizează așadar siguranța copiilor.

Când există astfel de nelămuriri, Nichiduță – eshop specializat în articole pentru copiii și părinți -vine cu răspunsuri care să aducă în rândul părinților acea siguranță fără de care nu pot acționa în niciun fel.

Tricicleta pentru copii, standarde și principii privind alegerea ei

Potrivit specialiștilor, ne plimbăm și în februarie cu tricicleta dacă știm că avem și un model care prezintă o stabilitate corespunzătoare. Oricând există riscul de a aluneca, fie că e rece sau cald afară. Totul depinde de calitatea tricicletei utilizate, de materialele care au fost folosite pentru a o fabrica și de grupa de vârstă căreia i se adresează.

Așadar, înainte de a se preocupa vizavi de cât e de potrivit să iasă cu copiii la plimbare în parc cu tricicleta, părinții ar trebui să aibă în vedere ce model de tricicletă le cumpără. Un mod excelent de a face o diferențiere imediată între una bună și una de evitat este raportarea la brandul producător. Nume de răsunet pe această nișă sunt Coccolle, Bebe Royal, Nikki sau Byox, printre altele.

Modelele multifuncționale, ce stau sub emblema brandului Coccolle sunt un reper pentru cei care se lasă conduși de spiritul aventurii și iubesc să petreacă timp alături de copiii lor. Se adresează copiilor cu vârste între9 luni și până la 4 anișori și vin îmbrăcate într-un design special, fiind confortabile și sigure pentru micuți. Sunt o cale sigură de a transforma plimbările cu cei mici în experiențe deosebite.

Cert este un lucru. Când vine vorba despre astfel de achiziții, de urmărit sunt caracteristicile tricicletei, un mijloc de a face mișcare care trebuie să fie în favoarea copiilor. Dacă dispun de scaun reglabil pe înălțime, vin cu avantajul că se pot utiliza pentru mai mult timp. Sigure și confortabile, plimbările de acest gen îi vor entuziasma enorm pe copii. Dotarea lor cu frâne este esențială, pentru că astfel va exista un control deplin asupra tricicletei. Pentru modele și prețuri, cei interesați pot consulta site-ul Nichiduta.ro, locul în care opțiunile prezintă siguranța necesară pentru a face plimbări și în luna februarie.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite