Nici măcar colegii de la Economic nu-l mai vor șef pe Marius Cornici!

Fostul inspector școlar general Marius Cornici nu a primit decât 14 voturi din 38 exprimate, din partea colegilor săi de la Colegiul Economic al Banatului Montan, în încercarea de a redeveni director adjunct al unității de învățământ din Reșița.

Ca urmare a votului exprimat azi în Consiliul Profesoral, propunerea Colegiului Economic pentru postul de director adjunct se numește Cristina Popa, profesor economist. Aceasta a obținut 23 de voturi favorabile, față de doar 14 primite de celălalt candidat (o abținere), agramatul profesor de istorie Marius Cornici, activist PSD care a ocupat anul trecut timp de 9 luni funcția de inspector general școlar. Se întâmpla în timpul Guvernării Dăncilă, numirea fiind făcută foarte probabil la propunerea președintei filialei județene a PSD, Luminița Jivan.

Decizia finală privind numirea directorului adjunct interimar, până la ocuparea postului prin concurs, se va lua zilele următoare la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin. Director al Colegiului Economic este prof. Lenuța Ciurel.

Explicație foto: Marius Cornici (în dreapta), alături de colegi… nu de la Economic, ci de partid (Andronescu, Duruț, Jivan, Pasăre), în timpul unei campanii electorale din 2019. Sursă foto: online.psd.ro.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite