Niciun eveniment public în municipiul Reșița de Ziua Armatei Române

 

Centrul Militar Județean (CMJ) Caraș-Severin anunță că, din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de autorități, nu va organiza evenimente publice în Reșița, luni, 25 octombrie, când sărbătorim cu toții Ziua Armatei Române.

 

„Pandemia COVID 19 ne-a afectat activitatea și ne-a schimbat modul de viață. Măsurile de protecție sanitară nu ne permit să desfășurăm anumite activități publice așa cum ne-am fi dorit și cum s-ar fi cuvenit pentru cinstirea eroilor neamului, dar gândul nostru va fi la ei.

Incidența la nivelul municipiului Reșița și creșterea accelerată a numărului cazurilor pozitive cu virusul SARS-CoV-2 nu ne permit să organizăm la nivelul municipiului Reșița niciun eveniment public la care nu se poate estima numărul de persoane prezente, ținând cont de faptul că legislația în vigoare impune restricții cu privire la numărul de participanți.”, informează lt. col. Constantin Sorin Pandrea, comandantul Centrului Militar Județean Caraș-Severin.

 

CITEȘTE ȘI: CNSU a adoptat NOILE RESTRICȚII. Accesul în instituții, doar cu certificatul verde. Magazinele se închid la ora 21. Masca, obligatorie. Evenimentele private sunt interzise

 

25 octombrie, Ziua Armatei României, este prilej de aducere aminte a sacrificiului românilor pentru păstrarea ființei naționale, a independenței și integrității țării noastre, transmit reprezentanții CMJ: „25 octombrie 1944, simbol al eliberării de sub ocupația străină a orașului Carei și a întregii țări. Ne înclinăm cu respect și prețuim sacrificiul celor care au dus la îndeplinire această misiune de onoare, mulți dintre ei plătind cu viața pentru atingerea idealului de libertate”.

 

Sursă foto: MApN

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite