Noi locuri de parcare în municipiul Reșița. Primăria finalizează a treia parcare în Microraionul IV

 

Lucrările la noua parcare de pe strada Zarandului din Reșița sunt aproape finalizate. Aceasta este a treia parcare pe care Primăria Reșița o amenajează în Microraionul IV din cartierul Govândari. În total, în zonă au fost create aproximativ 120 de locuri pentru autovehicule. 

 

Lucrătorii Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local din cadrul Primăriei Reșița finalizează, zilele acestea, asfaltarea noii parcări de pe strada Zarandului. Aici au fost amenajate 32 de locuri pentru autovehicule, au fost pavate trotuarele și au fost montat mobilier urban. Investiția are o valoare de 100.000 de lei și a fost suportată de la bugetul local. „Această parcare s-a realizat în vederea relocării mașinilor parcate pe strada Făgărașului și transformării acesteia în stradă cu dublu sens”, precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

 

În aceeași zonă, Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local a mai amenajat două parcări noi, pe străzile Țarcului și Stănișoarei, cu un număr de aproape o sută de locuri.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite