Noi scumpiri pe piața imobiliară, însă în Reșița există o fereastră de oportunitate pentru potențialii cumpărători. Prețurile apartamentelor din City Center – înghețate până la 9 iulie 2021!

 

A doua jumătate a anului vine cu vești deloc plăcute pentru cei interesați de achiziționarea unor proprietăți imobiliare – specialiștii din acest domeniu sunt de părere că prețurile apartamentelor vor crește în perioada următoare. Dar oportunități investiționale, cel puțin în Reșița, există!

 

Potrivit analiștilor, majorarea prețurilor de pe piața imobiliară se va produce pe fondul scumpirii materialelor de construcții. În aceste condiții, analiștii avertizează că scumpirile din acest an vor varia între 12 și 25 de procente, raportul cerere-ofertă urmând să influențeze serios prețul final al apartamentelor.

 

Scumpirile materialelor de construcții s-au resimțit mai întâi peste Ocean, în Statele Unite, apoi au apărut pe piața din Marea Britanie și, bineînțeles, aceste majorări de prețuri ale materialelor de construcții au ajuns și în țara noastră.

 

Cu cât se vor scumpi prețurile proprietăților imobiliare

 

Încă din luna aprilie a anului 2020, specialiștii au semnalat că se va produce o creștere spectaculoasă a prețurilor materiilor prime și a materialelor de construcții și au avut la bază elemente precum pandemia, care a redus capacitățile de producție mondiale și a afectat fluxurile de transport internațional.

 

 

De asemenea, specialiștii au mai semnalat și faptul că producătorii interni sunt foarte puțini și fie depind de importuri de materie primă, fie produc în cantități foarte mici. Potrivit estimărilor făcute de specialiști în domeniu, scumpirea materialelor de construcții va provoca cel mai probabil o creștere a prețurilor pe segmentul rezidențial de 12-13 procente în raport cu media anului precedent.

 

O creștere a prețurilor se va simți și la City Center Reșița. Dar după 9 iulie!

 

Prețurile apartamentelor au început să crească încă de la începutul anului 2021, iar această tendință se va menține în continuare. Prețul la apartamente a crescut în ultimele trei luni atât pentru locuințele noi, cât și pentru cele din clădirile vechi. Scumpirea materialelor de construcție afectează sectorul rezidențial. Pe de altă parte, băncile au început să fie cu mult mai flexibile și acordă mai mulți bani pentru procurarea apartamentelor. Avantaj – clientul, potențialul cumpărător al unei locuințe.

 

 

În pofida creșterilor de prețuri de pe piața imobiliară, în municipiul Reșița există o oportunitate certă pentru cei ce doresc să cumpere o locuință. „Ansamblul rezidențial City Center Reșița le oferă posibilitatea potențialilor clienți să achiziționeze un apartament la prețul actual până la data de 9 iulie, urmând ca după această dată majorarea de preț să își facă simțită prezența.”, transmit reprezentanții City Center Reșița.

 

Fie că vrei să faci o investiție sau să achiziționezi un apartament pentru a locui, acum e momentul oportun. Specialiștii sunt siguri că prețul apartamentelor va continua să crească până la sfârșitul anului, dar nu se poate estima la această etapă cu cât se va majora. Tocmai de aceea, nu trebuie ratată fereastra de oportunitate investițională oferită de City Center Reșița.

 

 

Pentru întrebări și detalii suplimentare, cei de la City Center îți stau la dispoziție oricând între orele 9:00 – 17:00 sau la nr. de telefon 0739395030 / www.ccresita.ro

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available