Nu a mai putut fi salvat după ce a căzut în Bârzava, în zona Complexului Hehn din Reșița

Un bărbat în vârstă de aproximativ 56 de ani a murit după ce a căzut în râul Bârzava. Incidentul s-a produs astăzi la prânz, în Reșița. Încă nu se cunosc împrejurările în care bărbatul a ajuns în râu, dacă este vorba despre sinucidere sau a fost un accident nefericit.

Alarma a fost dată în jurul orei 13.25 de către un reșițean care a observat un bărbat căzut în albia râului Bârzava, în zona Complexului Hehn din centrul Reșiței. Acesta era încă în viață, dar inconștient. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță și polițiști.

„Persoana, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 56 ani, a fost scoasă din apă și s-a încercat resuscitarea acesteia, din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”, Adrian Manofu. Acesta a mai precizat că, deocamdată, „nu se cunosc împrejurările și nici locul în care bărbatul a căzut în Bârzava, cauzele producerii decesului urmând a fi cercetate de organele abilitate in acest sens”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite