O nouă atracție turistică în Banatul Montan: Parcul de aventură Gozna-Vulturi [FOTO]

 

Începând cu primul weekend al lunii iunie, Ponton Casa Baraj vă aşteaptă cu ceva care să vă scoată din zona de confort în zilele în care vreți o pauză de la soare, biciclete și de la peisajele de pe ponton.

 

Aici se află, de-acum, Parcul de aventură Gozna-Vulturi, locul în care puteți veni cu familia sau cu prietenii pentru o doză de aventură atunci când simțiți că aveți nevoie.

 

Programul de vineri şi sâmbătă se întinde între orele 10 şi 18, iar duminica, de la 10 la 16. Accesul se va face cu telescaunul, iar tarifele pentru vizitatori sunt 5 lei urcarea sau coborârea cu telescaunul, traseul este 40 lei pentru adulţi şi 30 lei pentru copiii sub 14 ani.

 

4 IUNIE, ULTIMA ZI ÎN CARE MAI PUTEȚI VOTA: Banatul Montan – Destinația Anului 2021 pentru români! Ioan Popa: „Să ne unim forțele și să votăm acest fabulos ținut!”

 

Pentru cei mai puţin iniţiaţi, trebuie spus că undeva în inima Banatului, la 30 km de Reşiţa, la poalele Semenicului, Ponton Casa Baraj se află pe malul Lacului Gozna, în mijlocul unei păduri de foioase. Acumularea Gozna este amplasată pe râul Bârzava, amonte de comuna Văliug.

 

 

Sursă foto: FB Ponton Casa Baraj

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite