O nouă bază sportivă va fi construită în municipiul Reșița. Investiția se ridică la peste 1,3 milioane de lei

 

Primăria Reșița va preda luni, 11 iulie, Companiei Naționale de Investiții amplasamentul pe care va fi construită noua bază sportivă, în zona Calea Caransebeșului. Finanțarea lucrărilor va fi asigurată din fonduri de la bugetul național și cel local.

 

Noua bază sportivă care va fi construită lângă Liceul Teoretic „Traian Vuia” – Calea Caransebșului nr. 2 – va fi compusă din teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, clădire pentru vestiare, alei pietonale și spații verzi. Baza sportivă va deservi Liceul Teoretic „Traian Vuia” și Școala Gimnazială Nr. 8.

 

Amplasamentul pentru demararea lucrărilor, realizate prin Compania Națională de Investiții, va fi predat luni, 11 iulie, durata de execuție fiind de șase luni. Investiția se ridică la 1.356.498 lei. Finanțarea este asigurată din fonduri guvernamentale, prin Compania Națională de Investiții, urmând ca din bugetul local al municipiului Reșița să fie asigurate cheltuielile pentru sistematizarea amplasamentului și pentru racordurile la utilități.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite