O nouă serie „3 în 8” pentru CSM Reșița. UPDATE: Victorie și cu Șoimii Lipova

 

După cele trei victorii din primele jocuri oficiale din acest sezon, fotbaliștii rosso-neri încep astăzi o nouă serie de trei meciuri în opt zile.

 

Calificarea în turul 3 al Cupei României îi pune pe jucătorii reșițeni în situația de a disputa încă o dată trei partide în opt zile. Prima serie similară s-a încheiat cu o triplă victorioasă: 3-1 cu Phoenix Buziaș, 6-0 la Voința Lupac (meci din Cupa României) și 3-0 la Gloria Lunca Teuz Cermei. Acum vor urma trei dispute consecutive în Valea Domanului: astăzi cu Șoimii Lipova și sâmbătă, 17 septembrie, cu Progresul Pecica, în campionat, iar la mijlocul săptămânii, miercuri, 14 septembrie, cu Politehnica Timișoara, în Cupa României.

 

Pe Stadionul „Mircea Chivu” se întâlnesc după-amiază, de la ora 17.00, singurele echipe cu maximum de puncte din Seria 8 a Ligii 3 după primele două etape. Antrenorul Călin Cheregi este optimist înaintea partidei cu Șoimii Lipova, mai cu seamă că are pentru prima dată întreg lotul valid. „Vor reveni Chera și Szijj, deci am în premieră în acest sezon tot lotul la dispoziție. Am încredere mare în jucători, deoarece știu cum s-au pregătit și cum se pregătesc. Rămânem pe aceleași principii de concentrare maximă și abordăm jocul încrezători. Așteptăm să treacă partida cu Lipova și apoi vedem cum vom aborda și meciul de Cupă. Este clar că lotul va fi împărțit în două, deoarece nu ascundem faptul că ne dorim ca și în Cupă să avem o evoluție foarte bună”, a declarat Cheregi înaintea meciului de astăzi.

 

Gruparea Guardia Ultra este și ea pregătită de meci și îi cheamă pe suporterii rosso-neri să-și poarte echipa spre a treia victorie din campionat: „Cu tricouri, eșarfe, fulare ne pregătim de o atmosferă ca în vremurile bune pentru a purta echipa spre a 3-a victorie din acest sezon în campionat împotriva celor de la Lipova. Momente grele au fost în ultimele luni, însă aceste greutăți ne-au unit și asta am văzut atunci când am pus la vânzare abonamentele din acest sezon, cumpărate de altfel într-un număr impresionant. Drept urmare, vă mulțumim și vă așteptăm sâmbătă alături de noi în T2 ca să încurajăm echipa! Înainte CSM!”

 

Sursă foto: FB/Guardia Ultra 1995

 

UPDATE – ora 20.00

 

Victorie și în derby-ul cu arădenii din Lipova: CSM Reșița – Șoimii 2-0 (1-0). Au marcat Aboubacar Gakou (45) și Ștefan Bărboianu (74). Antrenorul Călin Cheregi a început partida cu Zimmerman – Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota – Petre, Popescu, Breșneni, Negru – Drăghiceanu, Gakou. Rezerve: Căpățînă, Erhard, Curescu, Velcotă, Bala, Chera, Szijj, Avramovici, Mihaly.

 

În aceeași etapă: Progresul Pecica – Glorian Lunca Teuz Cermei 3-2, ACB Ineu – Phoenix Buziaș 1-2, Pobeda Star Bisnov – Chișul Chișineu Criș 3-2, CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Avântul Periam 4-0. Clasament: 1. CSM Reșița – 9 puncte (golaveraj 8-1); 2. Ghiroda și Giarmata Vii – 6 (9-5), 3. Șoimii Lipova – 6 (6-3); 4. Pobeda Star Bisnov – 6 (6-7); 5. Progresul Pecica – 4 (6-6); 6. Phoenix Buziaș – 4 (5-6).

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite