O reșițeancă, printre finaliștii Bienalei internaționale de artă naivă din Bulgaria 2021. Votați „Mocănița” Cameliei Constantin!

Lucrarea artistei reșițene de artă naivă Camelia Constantin a fost selectată în finala Bienalei internaționale de artă naivă din Bulgaria 2021. „Mocanița” artistei reșițene Camelia Constantin are nevoie și de votul dumneavoastră pentru a câștiga premiul din partea publicului.

Evenimentul care a debutat în 22 martie a strâns 88 de artiști din 43 de țări și cinci continente, iar lucrările pot fi admirate până în 23 aprilie, în cadrul unui tur virtual (disponibil AICI). La această manifestare de mare anvergură participă și 16 români cu 45 de lucrări. Printre expozanți se numără două reșițence: Camelia Constantin și Tatiana Țiglău. Doar opt lucrări dintre cele 45 s-au calificat pentru etapa finală, printre care și pictura realizată de Camelia Constantin.

Evenimentul „Biennale NAIVE Bulgaria 2021” încurajează și publicul iubitor de frumos să participle activ prin manifestarea preferinței pentru lucrările expuse. Astfel, vă invităm să admirați lucrările de artă naivă din concurs, dar și să votați printr-un „like” pe pagina Salonului de arta naivă de pe Facebook (aveți linkul aici) „Mocănița” („The old train”) Cameliei Constantin, până pe 22 aprilie. Ne bazăm pe votul și admirația dvs., dar și pe susținerea constantă pentru artiștii noștri locali!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available