Ofertă prin AJOFM: 500 de locuri de muncă vacante în Spania, 116 în Germania, Olanda, Norvegia și Suedia

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 616 locuri de muncă vacante, informează Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin. 

Marea majoritate a acestei oferte de locuri de muncă provine din Spania – 500 de joburi, toate pentru muncitori în agricultură.

Celelalte posturi libere sunt în: Germania – 39 locuri de muncă pentru asistent stomatologie, bucătar, cameristă/roomboy, mecanic de locomotivă; Olanda – 26 locuri de muncă pentru muncitor necalificat în grădinărit şi horticultură, lucrător în seră de căpșuni; Norvegia – 43 locuri de muncă pentru bucătar/ preparator pizza, farmacist, instalator, lucrător in producţie, mecanic auto, mecanic semiremorci, lucrător în fermă, operator servicii, tinichigiu auto, vopsitor auto; Suedia – 8 locuri de muncă pentru mecanic auto, vopsitor auto.

Persoanele din județul Caraș-Severin interesate să ocupe un loc de muncă pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/eures sau se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin, din Reșița, Str. Traian Lalescu nr 17 (tel 0255/212160), unde consilierul EURES îi poate îndruma, mai precizează reprezentanții AJOFM.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite