Suntem prezenți și pe

Administrație

Ordin: 8 luni pentru înnoirea Centrului Civic al Reșiței!

Publicat cu

pe

Etapa de obţinere a avizelor pentru autorizaţia de construire s-a încheiat, astfel că municipalitatea reșițeană a emis ordinul de începere a lucrărilor în Centrul Civic.

Direcția Investiții și Mobilitate Urbană din cadrul Municipiului Reșița, prin directorul executiv Adelin Tuță, a dat ieri, 28 noiembrie, ordinul de începere a lucrărilor din Centrul Civic în data de 3 decembrie 2019.

„Marți, 3 decembrie, la ora 11, este programată predarea amplasamentului cu deținătorii de utilitați în vederea începerii lucrărilor. Ieri a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. Perioada desfășurării acestora este de 8 luni. Valoarea investiției, realizată din fonduri europene, este de 23.000.000 lei plus TVA”, a declarat azi pentru resita.ro Adelin Tuță.

Lucrările vor fi executate de firmele care au câștigat în asociere licitația aferentă, SC Dirksen Special Beton SRL Lugoj și SC K&K Studio de Proiectare SRL Cluj-Napoca. Contractul de achiziție publică are în vedere proiectul „Modernizare pietonală în zona dalei urbane centrale a Reșiței – Legătura pietonală între stațiile viitorului traseu al tramvaiului”.

Până la începutul lunii august a anului 2020 lucrările ar trebui finalizate, ținând cont de prevederile contractuale. „Lucrările nu sunt neapărat oprite de iarnă, pentru că în prima parte se vor scoate dalele existente, straturile de sub ele, se va reface partea de pluvial, de colectare a apelor de ploaie, şi cred că putem lucra chiar şi până în sărbătorile de iarnă din acest an”, declara primarul Ioan Popa în caon, cu o lună în urmă.

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 27.11.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC