Ore de foc. Pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină la patru incendii în ultimele 12 ore

 

Din fericire, incendiile nu s-au soldat cu victime, însă o casă din comuna Marga și o mașină care a luat foc în trafic, în municipiul Reșița, au fost mistuite de flăcări.

 

Prima intervenție a pompierilor a avut loc în jurul orei 1.30, într-un bloc de locuințe din orașul Moldova Nouă, la sesizarea unei femei care a observat ieșind fum de sub ușa apartamentului vecin. „Din fericire, a fost vorba despre o oală uitată pe aragaz, fiind înregistrate doar degajări de fum. Proprietarului i-au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului, de către un echipaj de ambulanță, fără să fie necesar transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU „Semenic”.

 

Dacă la Moldova Nouă a fost doar fum, fără foc, nu același lucru se poate spune despre cele întâmplate la Marga, unde o casă a fost distrusă în totalitate într-un incendiu ale cărui cauze urmează să fie stabilite. Alarma a fost dată în jurul orei 4.20, iar pentru stingerea incendiului au intervenit atât pompierii voluntari de la Marga și de la Oțelu Roșu, cât și pompierii militari din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu două autospeciale de stingere și zece subofițeri. „Din păcate, focul a fost observat târziu. Astfel, în momentul ajungerii echipajelor de pompieri, ardea generalizat și locuința nu a putut fi salvată“, informează ISU „Semenic”.

 

Și pompierii militari din Reșița au avut două intervenții în această dimineață. Prima, în jurul orei 6, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în trafic în Triaj, în zona benzinăriei Mol. Potrivit pompierilor, o posibilă cauză a incendiului ar fi un scurt circuit la instalația electrică a mașinii. Iar la ora 10.30, au fost solicitați să intervină la un incendiu într-un bloc de locuințe de pe Strada Făgărașului. În scurt timp, pompierii au reușit să localizeze incendiul care se manifesta la balconul unui apartament situat la ultimul etaj, limitând extinderea acestuia.

 

 

Sursă foto: ISU „Semenic”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available