Pachete de Crăciun – abonamente la jumătate de preț pentru trei festivaluri de top

 

Cei care își doresc să ajungă în 2023 la unele dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, Neversea și Massif, au posibilitatea să achiziționeze în aceste zile de decembrie un pachet de abonamente pentru toate cele trei evenimente la jumătate de preț.

 

Fanii pot cumpăra, până la 31 decembrie 2022, abonamente General Access pentru cele trei mari festivaluri de muzică de anul viitor, Massif, Neversea și UNTOLD, la un singur preț special, de 299 euro + taxe. Astfel, spun organizatorii, cei care achiziționează acest pachet economisesc 309 euro + taxe din prețul final al abonamentelor.

 

„Acest combo pack pentru un an de neegalat al distracției, călătoriilor muzicale și experiențelor unice este disponibil pe site-ul fiecărui festival: Massif, Neversea și UNTOLD. Astfel, cu doar 299 euro + taxe, fanii își asigură intrarea la toate cele 3 festivaluri, care vor avea loc astfel: Massif – 3-5 martie 2023 în Poiana Brașov, Neversea – 6-9 iulie 2023 în Constanța, UNTOLD – 3-6 august 2023 în Cluj-Napoca.”, informează organizatorii celor trei festivaluri.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite