Pasaj pietonal pe sub „șoseaua morții” din Caraș-Severin, în zona Gării Băile Herculane

 

O firmă din Iași va elabora documentația necesară pentru amenajarea unui pasaj pietonal subteran pentru traversarea Drumului Național 6 în zona Gării Băile Herculane.

 

În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor depuse, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire, documentații necesare pentru amenajarea unui pasaj pietonal subteran DN 6 în zona km 381+200, Gara Băile Herculane. Ofertantul desemnat câștigător este TQM Management SRL, din județul Iași, valoarea contractului fiind de 288.000 de lei, fără TVA. Durata de elaborare a proiectului este 150 de zile.

 

„Acest obiectiv va contribui la fluidizarea traficului, reducerea numărului de accidente, creșterea siguranței rutiere pentru pietoni și șoferi, reducerea emisiilor poluante și a costurilor de operare”, precizează reprezentanții DRDP Timișoara.

 

Aceeași firmă, TQM Management SRL, va elabora documentațiile și pentru alte trei pasaje pietonale subterane ce vor fi amenajate în zona de vest: DN 7, zona km 383+830, în localitatea Sântandrei, județul Hunedoara; DN 7, zona km 536+700, în localitatea Vladimirescu, județul Arad și DN 79, zona km 42+100, în localitatea  Chișineu Criș, județul Arad.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite