Recoltă impresionantă de canabis, la Băuțar. În cele trei sere erau peste 1,5 tone de plante

 

O captură uriașă de plante de canabis a fost făcută de polițiștii și procurorii din Timiș în urma perchezițiilor efectuate ieri, 1 noiembrie, la „ferma” din comuna cărășeană Băuțar. Plantele erau cultivate în trei sere, pe malul unui râu.

 

Procurorii DIICOT Timișoara au revenit, astăzi, cu detalii despre cultura de canabis descoperită în comuna Băuțar. „În urma percheziției efectuate la data de 1 noiembrie 2023, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara, au fost descoperite și ridicate 120 de plante de canabis, în diferite stadii de dezvoltare, având înălțimi de aproximativ patru metri, la tulpină, totalizând 1.640 de kilograme de masă verde. De asemenea, în încăperile locuinței au fost descoperite și ridicate aproximativ 90 de cutii și pungi din material plastic transparent, în care erau ambalate 121,3 kilograme masă verde uscată (muguri de canabis)”, informează DIICOT prin intermediul unui comunicat de presă. Potrivit anchetatorilor, cultura de canabis, constând în trei sere, a fost înființată anul acesta, în luna aprilie.

 

CITEȘTE ȘI: „Fermă” de canabis la Băuțar. Polițiștii și procurorii de la Crimă Organizată au descoperit trei sere și sute de kilograme de plante [VIDEO]

 

În urma audierilor ce au avut loc la sediul DIICOT Timișoara, un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available