Pe bicicletă în familie. La Reșița, Ziua Copilului și Ziua Internațională a Bicicletei vor fi marcate printr-un eveniment inedit

 

Copiii, părinții și bunicii din Reșița sunt așteptați vineri, 3 iunie, la un eveniment… în mișcare pe două roți. Activitățile se vor desfășura în parcul din Triaj care găzduiește Muzeul de Locomotive și în Centrul Civic al municipiului.  

 

Vineri, 3 iunie, de Ziua Internațională a Bicicletei, la Reșița se va desfășura un eveniment inedit menit să marcheze, totodată, și Ziua Copilului. Copiii, părinții și bunicii sunt așteptați, la ora 16.00, la Muzeul de Locomotive, pentru a porni într-o aventură pe cinste.

 

„Vineri, 3 iunie, păstrăm telefoanele doar pentru fotografii. Părinți, copii și bunici luăm bicicletele și ne întâlnim la Muzeul de Locomotive, la ora 16.00.

Știați că este muzeu unicat în Europa? De ce? Aflăm de la Andrei Bogdan Mihele.

Pornim apoi spre centrul civic pentru o zi de poveste”, transmit organizatorii evenimentului, Radio Reșița.

 

În Centrul Civic, copiii vor fi așteptați cu multe surpize: ateliere de face-painting, ateliere de confecționat animale din baloane, un spectacol oferit de Teatrul DA și un recital susținut de Roxana Olșanschi.

 

Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Reșița și Teatrul DA.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available