UPDATE. Percheziții de amploare în cartierul reșițean Mociur [FOTO+VIDEO]

Acțiune de amploare a Poliției, cu suportul Jandarmeriei, în cartierul reșițean Mociur. Zeci de polițiști, jandarmi și autospeciale fac acum un filtru rutier la intrarea în Mociur. De asemenea, oamenii legii au intrat peste toți locuitorii din cartier, i-au legitimat și amprentat pe cei ce prezentau suspiciuni și au identificat și condus la secție mai multe persoane certate cu legea.

„Este o acțiune cu efective mărite, împreună cu Jandarmeria, a Poliției din Caraș-Severin”, ne-a declarat cms. șef Ioan Ciprian Terciu, inspectorul șef al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE 1, ora 21.15

Acțiunea continuă la locuințele de pe Aleea Albăstrelelor și Calea Caransebeșului. Mai multe autospeciale de Poliție și Jandarmerie au ajuns la fața locului.

UPDATE 2, 24 februarie, ora 14.05

Reprezentanții IPJ Caraș-Severin explică azi, printr-un comunicat de presă, în ce au constat acțiunile de aseară și cum s-au finalizat:

„Ieri, 23 februarie, între orele 19.00-22.00, pe raza municipiului Reșița, au fost organizate acțiuni preventiv-reactive în sistem integrat, la care au participat peste 30 de efective din cadrul Poliției Municipiului Reșița și Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin. Acțiunile au avut ca scop prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională, un accent deosebit fiind pus pe verificarea modului în care se respectă prevederile legale instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pe parcursul acțiunilor au fost legitimate peste 150 de persoane, polițiștii instituind filtre rutiere pe drumurile publice, fiind oprite și verificate 59 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea, a fost constatată o infracțiune contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, un conducător auto refuzând prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe parcursul desfășurării activităților, polițiștii și jandarmii reșițeni au continuat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available