Percheziții în Oțelu Roșu. Au fost confiscate aproape 10 kilograme de bijuterii, țigări, haine și parfumuri contrafăcute în valoare de 3.000.000 de lei [VIDEO]

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin au efectuat, astăzi, două percheziții domiciliare în Oțelu Roșu, la persoane bănuite de evaziune fiscală, contrabandă și comercializare de mărfuri contrafăcute.

 

Potrivit anchetatorilor, persoanele din Oțelu Roșu vizate de perchezițiile ce au avut loc în cursul zilei de astăzi, sub coordonarea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, ar fi achiziționat bijuterii din metal galben și alb, parfumuri, articole de îmbrăcăminte și țigări netimbrate, pe care ulterior le vindeau către diverse persoane fizice, fără a achita taxe și impozite către bugetul de stat.

 

 

„În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 6,5 kilograme de bijuterii din metal galben, 3,4 kilograme de bijuterii din metal alb, peste 700 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și 181 de parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, articole susceptibile a fi contrafăcut, precum și 4.400 de  țigarete  fără timbru fiscal. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 3.000.000 de lei. De asemenea, a fost ridicată și suma de 5.800 de euro”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Două persoane vor fi conduse la audieri, în cursul zilei de astăzi. Infracțiunile vizate sunt: evaziune fiscală, contrabandă și contrafacerea unor mărfuri.

 

 

Sursă foto/video: IPJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite