Pianistul Teo Milea va cânta pentru un vis. Visul unui elev reșițean de a-i călca pe urme și de a deveni un mare pianist

Teo Milea va susține un concert caritabil, pe 9 februarie 2020, la Sala Lira. Încasările vor fi folosite pentru achiziționarea unui pian care îi va fi oferit unui elev din Reșița, Narcis Daniel Matei.

Narcis este elev în clasa a V-a la Liceul de Arte „Sabin Păuța”. Cu toate că provine dintr-o familie numeroasă, greu încercată de viață, Narcis învață foarte bine, studiază pianul și violoncelul și visează să devină un pianist faimos. Povestea lui l-a impresionat pe pianistul arădean Teo Milea, stabilit, acum, în Canada. Acesta a decis să includă pe agenda turneului său „2020 Winter Tour Romania” un concert caritabil pentru Narcis.

Îndrăgitul artist, un mai vechi prieten al orașului, care a concertat în 2016 și 2018 la Zilele Reșiței, îi invită pe toți oamenii cu suflet mare la Sala Lira a Liceului de Arte „Sabin Păuța”, duminică, 9 februarie, cu începere de la ora 18.30. Prețul unui bilet la concert va fi 50 de lei, toți banii urmând să fie folosiți pentru a i se achiziționa un pian lui Narcis, astfel încât acesta să poată continua studiul și acasă.  Biletele vor putea fi cumpărate începând de marți, 21 ianuarie, de la casieria Cinematografului Dacia, după următorul program: luni – miercuri: 13.00 – 16.00; joi – vineri: 9.00 – 14.00.

„Încep să vă îmbrățișez în carne și oase din 22 ianuarie, de când voi păși în țara mea!”, și-a anunțat Teo Milea revenirea în țară, pentru turneul „2020 Winter Tour Romania”.

Teo Milea este câștigător al Votului Popular și finalist în Top 4 al concursului „Searchlight” organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria „2015 Classical Album of the Year” la radio SoloPiano.com US și al „Best Ambient/Instrumental Album” – The Akademia Music Awards, cu ultimul său album, „Open Minds”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite