Suntem prezenți și pe

Investigații

Polițist amenințat în stil mafiot? A apărut o filmare cu incendierea mașinii de pe Aleea Pinilor! [VIDEO]

Publicat cu

în

Sindicatul SPIR Diamantul al polițiștilor a dat astăzi publicității imaginile cu incendierea mașinii agentului rutier de pe Aleea Pinilor din Reșița.

Se pare că autorul amenințării ar fi chiar unul dintre șoferii sancționați de către agentul rutier.

„În 23.01.2020, în jurul orei 2 dimineața, mașina unui polițist de rutieră din Caraș-Severin a fost incendiată în parcarea de la domiciliu, de către un autor necunoscut. Sperăm ca autorul să fie depistat cât mai curând și deferit justiției. Cine are date despre autor, vă rugăm să le comunicați către IPJ Caraș Severin”, scriu reprezentanții SPIR Diamantul în postare.

Potrivit inspectorului Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, „polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora”.

In 23.01.2020, in jurul orei 2 dimineata, masina unui politist de rutiera din Caras Severin a fost incendiata in parcarea de la domiciliu, de catre un autor necunoscut. Speram ca autorul sa fie depistat cat mai curand si deferit justitiei.Cine are date despre autor, va rugam sa le comunicati catre IPJ Caras Severin.

Publicată de Spr Diamantul pe Joi, 23 ianuarie 2020

CITEȘTE ȘI: BMW-ul unui agent rutier, incendiat de o mână criminală!

Facebook Comments

Cele mai citite