Polițiștii cărășeni au donat sânge. „Nevoia de solidaritate e permanentă!”

 

Polițiști de la structuri din tot județul au fost, săptămâna aceasta, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița pentru a dona sânge.

 

„Este la îndemâna oricui să facă bine. Donează sânge!” este mesajul transmis de polițiștii cărășeni care s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița pentru a oferi sprijin persoanelor aflate în suferință și pentru care gestul lor, acela de a dona sânge, poate face diferența între viață și moarte.

 

De această dată, polițiștii s-au mobilizat și au mers să doneze sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia, însă ei organizează periodic acțiuni de acest gen. „A devenit deja un obicei pentru polițiștii din Caraș-Severin ca cel puțin de patru ori pe an să meargă în grupuri mai mari, organizate, pentru a dona sânge. Acest obicei s-a născut din empatia față de cei care au nevoie și așteaptă să primească sânge și din conștientizarea acestei necesități permanente din unitățile medicale. Nu doar în urma unei tragedii, ci în orice zi în care suntem apți, fiecare dintre noi putem face acest gest firesc și uman de a dona sânge. Nevoia de solidaritate e permanentă, iar beneficiile sunt multiple atât pentru donator, cât și pentru pacient”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru, aflată printre polițiștii care au donat astăzi sânge.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available