Polițiștii cărășeni au învățat să tragă la țintă cu arma

 

34 de polițiști nou încadrați în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au participat la un stagiu de pregătire profesională în domeniul tragerii cu armamentul din dotare, parte a cursului de inițiere în carieră.

 

Stagiul de instruire în domeniul tragerii cu armamentul din dotare, organizat de polițiștii Biroului de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin a avut loc în perioada 12 – 23 iunie. la acest modul de pregătire au participat 34 de polițiști recent încadrați în structurile inspectoratului.

 

„Pe lângă sesiuni teoretice și exerciții demonstrative pentru deprinderea abilităților necesare în mânuirea armamentului în condiții de siguranță, polițiștii au fost prezenți în poligon, unde au participat la mai multe ședințe de tragere cu armamentul din dotare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Acest stagiu de pregătire face parte din cursul de inițiere în carieră, curs care se va desfășura pe parcursul a patru luni și este structurat pe mai multe module teoretice și practice. „Pregătirea inițială și continuă a polițiștilor sunt parte din măsurile dispuse la nivelul inspectoratului pentru asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate pentru cetățeni, prin polițiști profesioniști, capabili să răspundă în mod adecvat provocărilor existente în mediul operativ”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite