PORUMBELUL LUI MOCIOALCĂ. Vreți ca județul să nu mai sufere? Votați-ne tot pe noi!

Explicație stupefiantă a deputatului Ion Mocioalcă cu ocazia anunțului privind crearea alianței PSD – Pro România – ALDE în Caraș-Severin. Citiți(-o) și vă cruciți!

„M-am hotărât să facem această alianță pentru că județul Caraș-Severin a fost mult timp lăsat în suferință și nu se întrevede nicio perspectivă de la cei aflați la putere” – este declarația bombă făcută, pentru Express de Banat, de parlamentarul Ion Mocioalcă cu ocazia parafării alianței PSD – Pro România – ALDE în Caraș-Severin.

După 20 de ani!, de Alexandru…, pardon, Ion Mocioalcă. Mult anunțata și previzibila alianță în Caraș-Severin dintre PSD, Pro România și ALDE a fost parafată seara trecută. Cel care a anunțat-o nu este nimeni altul decât parlamentarul Ion Mocioalcă, secretar general Pro România, și cel care, de aproape 20 de ani, reprezintă Caraș-Severinul în Parlamentul României. 20 de ani! Cam atâta i-a trebuit caransebeșeanului din Mehedinți să-și dea seama că județul Caraș-Severin a fost lăsat în suferință și nu se întrevăd perspective din partea celor care sunt acum la putere. La prima vedere ai impresia că cei aflați la putere în momentul de față, recte PNL, sunt la butoane de 20 de ani. În toți cei 20 de ani de deputăție ai onorabilului Mocioalcă, acesta s-a zbătut și a luptat cu Ciuma Galbenă până la epuizare, încercând să facă din Caraș-Severin „Mica Elveție”. Și n-a reușit, pentru că, nu-i așa?, liberalii n-au vrut sub nicio formă să bage-n seamă proiectele „grandioase” propuse de deputatul (erou) cărășean.

Dacă n-ar fi de plâns, cu siguranță am râde-n hohote. Mocioalcă, prin această declarație, recunoaște că din 2012 și până astă toamnă Guvernul, condus de ai lui pesediști, n-a mișcat un deget pentru Banatul Montan. Mai mult, 3 ani la butoanele guvernării aflându-se chiar șeful lui de la Pro România, Victor Viorel Ponta. Dacă-n toți acești ani Mocioalcă n-a catadicsit să-și folosescă influența în a atrage investiții notabile în județ, cum va fi posibil asta în condițiile în care PNL este plasat în sondaje ca fiind câștigătorul viitoarelor alegeri parlamentare? Asta însemnând că acesta va forma și viitorul guvern. Adică Mocioalcă n-a fost capabil să-și lege numele de proiecte notabile în perioada guvernării PSD și va reuși acest lucru într-o guvernare liberală?!

Dar, cum și minciuna-i vorbă, longevivul parlamentar cărășean speră să-i mai prostească un rând, chiar două, de alegeri cu afirmații ce, într-o țară normală, frizează absurdul. Putem fi de acord că-n perioada campaniilor electorale politicienii promit lucruri trăsnite, dar credem că este timpul ca astfel de oferte să fie ignorate cu desăvârșire și să fie taxate în cabina de vot. Politicienii care au avut șansa să-și demonstreze abilitățile, dar n-au făcut-o, ar trebui să dispară instant, după alegerile următoare, din peisajul politic. Nu de alta, dar dacă astfel de personaje reușesc să rămână la butoane, riscăm să ne complacem în aceeași mediocritate care ne-a infectat de-a lungul celor 30 de ani de pseudo-democrație.

Sursă foto: expressdebanat.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite