Premieră în Caraș-Severin, cu prefectul Cristian Gâfu în rolul principal!

Ședinţa de prezentare a evaluării rezultatelor activităţilor desfăşurate de Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin în anul 2019, găzduită ieri de Palatul Administrativ, s-a încheiat cu o solicitare făcută în premieră de prefectul județului.

A fost nevoie ca prefect al județului Caraș-Severin să devină avocatul Cristian Gâfu pentru ca întâiul reprezentant al Guvernului în teritoriu să realizeze că tradiționalul bilanț al activității anuale a Instituției Prefectului are cel puțin trei neajunsuri. „Prefectul judeţului a propus ca, pentru eficientizarea activităţii instituţiei şi asigurarea transparenţei decizionale, să fie consultaţi, pe viitor, şi reprezentanţii federaţiilor sindicale, societăţii civile şi mass-media în legătură cu elaborarea raportului de activitate”, transmite Biroul de presă al Prefecturii. Este, așadar, prima dată în ultimii cel puțin 20 de ani când un prefect cere ca măcar la momentele de bilanț să se țină cont de punctele de vedere ale sindicatelor, societății civile și presei.

Pe de altă parte, prefectul Cristian Gâfu a ținut să felicite personalul instituţiei pentru modul în care şi-a îndeplinit atribuţiile ce îi revin şi a mulţumit pentru colaborare instituţiilor partenere. De asemenea, cu privire la monitorizarea proiectelor derulate la nivelul județului de către autoritățile publice locale, Gâfu a afirmat că îşi doreşte o mai mare implicare atât a unităţilor administrativ-teritoriale, cât şi a instituţiilor publice în accesarea şi implementarea de proiecte cu finanţare externă şi naţională.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite