Suntem prezenți și pe

Administrație

Premieră în Caraș-Severin, cu prefectul Cristian Gâfu în rolul principal!

Publicat cu

în

Ședinţa de prezentare a evaluării rezultatelor activităţilor desfăşurate de Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin în anul 2019, găzduită ieri de Palatul Administrativ, s-a încheiat cu o solicitare făcută în premieră de prefectul județului.

A fost nevoie ca prefect al județului Caraș-Severin să devină avocatul Cristian Gâfu pentru ca întâiul reprezentant al Guvernului în teritoriu să realizeze că tradiționalul bilanț al activității anuale a Instituției Prefectului are cel puțin trei neajunsuri. „Prefectul judeţului a propus ca, pentru eficientizarea activităţii instituţiei şi asigurarea transparenţei decizionale, să fie consultaţi, pe viitor, şi reprezentanţii federaţiilor sindicale, societăţii civile şi mass-media în legătură cu elaborarea raportului de activitate”, transmite Biroul de presă al Prefecturii. Este, așadar, prima dată în ultimii cel puțin 20 de ani când un prefect cere ca măcar la momentele de bilanț să se țină cont de punctele de vedere ale sindicatelor, societății civile și presei.

Pe de altă parte, prefectul Cristian Gâfu a ținut să felicite personalul instituţiei pentru modul în care şi-a îndeplinit atribuţiile ce îi revin şi a mulţumit pentru colaborare instituţiilor partenere. De asemenea, cu privire la monitorizarea proiectelor derulate la nivelul județului de către autoritățile publice locale, Gâfu a afirmat că îşi doreşte o mai mare implicare atât a unităţilor administrativ-teritoriale, cât şi a instituţiilor publice în accesarea şi implementarea de proiecte cu finanţare externă şi naţională.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Social3 ore în urmă

Au donat sânge, au salvat vieți și au ajutat familii aflate în dificultate [FOTO]

Actualitate4 ore în urmă

17 incendieri de vegetație, 50 de hectare pârjolite în Caraș-Severin. „Zero vinovați, zero măsuri, zero amenzi” [VIDEO]

Administrație17 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate22 de ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate23 de ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitateo zi în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate2 zile în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile2 zile în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate2 zile în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate2 zile în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Cele mai citite