PREMIERĂ. Locotenent Stela-Mirabela Giubega, prima femeie comandant din istoria Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin

 

Locotenent Stela-Mirabela Giubega este, începând de astăzi, 16 septembrie, comandant al Detașamentului 2 Jandarmi Reșița, post pe care l-a ocupat în urma promovării concursului organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean.

 

Locotenent Stela-Mirabela Giubega are o experienţă de peste zece ani în structurile Ministerului Afacerilor Interne, în ultimii şase ani a activat în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”, iar acum a revenit la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, fiind prima femeie comandant din istoria unităţii.

 

„Într-o atmosferă plină de emoţie, la sediul inspectoratului nostru, s-a dat citire ordinului de numire în funcție a doamnei locotenent Giubega Stela-Mirabela, urmare a promovării concursului pentru ocuparea postului de comandant al Detașamentului 2 Jandarmi Reșița. Colega noastră a revenit în marea familie bleu-jandarm, după ce a petrecut o perioadă de șase ani în cadrul pompierilor cărășeni. Locotenent Giubega Stela-Mirabela a ales să îmbrățișeze profesia de jandarm, reușind să îmbine disciplina și strictețea impuse de statutul de militar, cu blândețea, răbdarea și afecțiunea de care trebuie să dea dovadă o mamă și soție”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available