Premiere contravenționale pentru Poliția Locală Reșița

În aceste zile au fost dispuse primele sancțiuni de către Poliția Locală Reșița în baza Hotărârii Consiliului Local Reșița nr. 60/2020, privind aprobarea măsurilor necesare pentru buna gospodărire a municipiului Reșița.

„În ziua de 25.02.2020, lucrători de poliție locală din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați telefonic despre incendierea unor resturi vegetale în zona km 5 de pe DN 58 Reșița-Caransebeș, acțiunea ilegală cauzând nemulțumirea cetățenilor afectați de fumul intens, totodată existând pericolul ca focul să se extindă spre zona împădurită din apropiere”, informează directorul executiv Alexandru Ciati.

Acesta subliniază că autorii au fost identificați și sancționați contravențional în conformitate cu HCL 60/2020, privind aprobarea măsurilor necesare pentru buna gospodărire a municipiului Reșița, fiecare cu suma de 500 lei. „Tot aceștia, în prezența polițiștilor locali, au stins focul folosind mijloace proprii”, mai precizează șeful Poliției Locale Reșița, care reamintește pe această cale că nu este permisă incendierea vegetației uscate sau curățarea pajiștilor ori pășunilor prin folosirea acestor metode.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite