Premierea celor mai buni sportivi din Caraș-Severin – un eveniment-corvoadă care trebuia bifat ca organizat

Așa se întâmplă atunci când asociații serioase se încurcă cu „castraveți” care nu au prea reușit să demonstreze în „marea” și lunga lor carieră că pot și fac lucruri! Așa s-a întâmplat la un eveniment organizat zilele trecute, care se dorea caritabil.

Pentru că Direcția Județeană de Tineret și Sport Caraș-Severin nu prea mai poate să se ridice la standardele puse în trecut de Liliana Dacica, de ani buni (chiar cu PSD la guvernare sau în fruntea Consiliului Județean) premierea celor mai buni sportivi devine doar un eveniment de bifat, cuvântul premiere nemaiavându-și locul și rostul.

Așa a fost și anul acesta, când evenimentul a trezit și interesul celor de la Lions Kindness, care măcar au încercat. A fost organizată o festivitate de premiere a celor mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin care au obținut rezultate de excepție în anul 2020. Doar că, deși parteneri cu două instituții serioase, cu bugete din bani publici, singurii care au și dat ceva sportivilor au fost cei de la Lions (câte un echipament sportiv, că atât s-a putut), pe când instituțiile partenere au stricat o grămăduță de bani pe cupe și hârtii (care sigur nu le lipseau marilor noștri sportivi), căci sutele de milioane de lei vechi oferite performerilor în anii trecuți nu au mai fost date și acum. Da, așa se premiază azi în Caraș-Severin!

Măcar niște castraveți să le fi dat sportivilor, nu doar să se folosească de imaginea lor…

Sursă foto: Lions Kindness

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available