Președintele Dunca turează motoarele: Asfalt nou și pe DJ 573

 

Grupul Maxagro a început săptămâna aceasta lucrările de reparații a drumului ce face legătura între Oravița și Brădișoru de Jos, în lungime de aproape 4 kilometri.

 

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a făcut ieri un control inopinat pe tronsonul de drum județean de la ieșirea din Oravița spre Brădișoru de Jos, unde grupul Maxagro a început luni lucrările de reparații. Șeful județului l-a avut alături pe primarul Oraviței, Dumitru Ursu, însoțit de consilieri locali din orașul de pe Valea Carașului.

 

Pe cei 3,8 km de drum urmează ca Maxagro să aștearnă covor asfaltic nou, în premieră pentru acest tronson al DJ 573 după 25-30 de ani. Investiția se ridică la circa 3 milioane de lei. „Este vorba despre 24.000 de metri pătrați de asfalt nou, la 110 lei pe metru pătrat, plus TVA, deci 3 milioane de lei pentru un drum de 4 km care nu a mai fost asfaltat de 30 de ani.”, a declarat Romeo Dunca.

 

„Haideți, domnule președinte! De când vă așteptăm să faceți drumul ăsta?! Ați spus că îl faceți în august”, a fost abordat președintele CJ de un șofer care a tras mașina pe dreapta când l-a văzut pe Dunca. Iar acesta i-a răspuns: „Dacă abia acum am reușit să-l conving pe Crina să voteze bugetul, abia acum ne-am apucat. Dar o să terminăm înainte de luna august, deci mai repede decât v-am promis, veți vedea. Important e nu când se face, ci să se facă. Și-l facem tot, toți cei 4 km, covor asfaltic, nu peticeală”. Maxagro va folosi săptămâna viitoare, la lucrările de asfaltare a tronsonului de drum dintre Oravița și Brădișoru de Jos, cel mai performant finisor din lume, primul din generația a 5-a Vögele care a fost cumpărat de o companie din România.

 

CITEȘTE ȘI: Maxagro repară drumurile din Caraș-Severin cu utilaje de ultimă generație. Cel mai performant finisor din lume, în acțiune pe DN 6!

 

UPDATE – 27 martie

Super-finisorul companiei Maxagro, în acțiune pe DJ 573:

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available