Primăria Reșița continuă investițiile din fonduri proprii. După Inelar, A.I. Cuza și Romaniței, a venit rândul altor trei străzi să intre în reabilitare

Lucrările de reabilitare a infrastructurii din cartierele Reșiței continuă și după alegeri. Este demontat astfel încă un mit, al celor ce spuneau că doar în campaniile electorale se mișcă lucrurile. 

Primarul Nelu Popa a dat ordinul de începere a lucrărilor ce vizează reabilitatea insfrastructurii rutiere și pietonale pe străzile Retezat, Lalelelor și Damaschin Bojinca.

„Străzile Retezat, Lalelelor și Damaschin Bojinca intră în reabilitare, așa cum am promis. Se vor reamenaja trotuarele cu pavaj, se vor reface bordurile și se va asfalta trama stradală. Pavajul va fi cu autoblocare pentru o mai bună stabilizare a zonei, pentru a crea permeabilitate, dar și pentru ca intervențiile viitoare la sistemele de utilități să fie facile și să nu mai lase urme inestetice după intervențiile operatorilor de servicii. De asemenea, va fi refăcut sistemul de preluare a apelor pluviale”, anunță municipalitatea reșițeană.

La fel ca și investițiile de pe Aleea Romaniței, A.I. Cuza (lângă poliție) și pe Inelar, și cele de pe străzile Retezat, Lalelelor și Damaschin Bojinca sunt făcute din bugetul propriu al Consiliului Local Municipal. Lucrările se vor desfășura pe perioada a aproximativ două luni. „Investiția se ridică la 750.000 lei și este suportată în totalitate din bugetul Consiliului Local. Durata lucrărilor este de 50 de zile și ea poate oscila în funcție de condițiile meteo”, se mai arată în comunicatul de presă.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite