Primăria Reșița dă examenul de igienizare antiCOVID a școlilor

Reluarea cursurilor chiar în sălile de clasă, începând din data de 2 iunie, de către elevii din a VIII-a și a XII-a, așa cum a anunțat Ministerul Educației Naționale, a determinat Primăria Reșița să demareze activități de dezinfecție în unitățile de învățământ din municipiu.

Până să aibă loc examenele de capacitate și bacalaureat, trebuie ca mai întâi primăriile să ia notă de trecere prin a asigura condiții propice de desfășurare a cursurilor pentru elevi și dascăli. Or, municipalitatea reșițeană s-a și apucat de treabă. „Am demarat în această dimineață activități de dezinfecție, deratizare și dezinsecție în unitățile de învățământ din municipiul Reșița. După cum poate ați aflat din media, începând din 2 iunie, elevii din anii terminali (clasa a VIII-a și clasa a XII-a) vor relua activitățile școlare. Este foarte important ca elevii și profesorii să poată să-și desfășoare activitățile în condiții de maximă siguranță în contextul generat de pandemia COVID-19”, informează Primăria Reșița.

„Dragi elevi, clasele vă vor aștepta perfect igienizate, iar nouă nu ne rămâne decât să vă urăm mult succes la examenele pe care le veți susține în această vară!”, este mesajul transmis azi elevilor de către municipalitate.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite