COVID-19. De la începutul epidemiei, aproape 70 la sută dintre cărășenii infectați cu coronavirus s-au vindecat!

Potrivit datelor oficiale furnizate de DSP Caraș-Severin, din cei 108 cărășeni diagnosticați cu COVID-19 până la această dată, 73 au fost declarați vindecați și au putut părăsi spitalele în care au fost tratați.

În momentul de față, în cele două spitale din Caraș-Severin care tratează cazuri COVID-19 sunt internați 26 de pacienți infectați cu coronavirus. 12 dintre aceștia se află la Spitalul Județean de Urgență Reșița și 14, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. De asemenea, 2 cărășeni diagnosticați cu COVID-19 sunt tratați în spitale din alte județe. În ultimele 24 de ore, au fost externați 2 pacienți, ambii de la spitalul din Reșița, și nu a fost înregistrat niciun deces. În Caraș-Severin, numărul total al pacienților cu COVID-19 vindecați și externați este 73, iar cel al persoanelor care au decedat, 6.

DSP Caraș-Severin mai informează că, la această dată, în județ mai sunt 233 de persoane izolate la domiciliu, iar în carantină, 284.

CITEȘTE ȘI: Crește numărul persoanelor carantinate în Caraș-Severin. Autoritățile au mai deschis un centru

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 392 cazuri noi de infectare cu coronavirus, 357 de persoane au fost declarate vindecate și au fost externate, iar 18 au decedat. În total, de la începutul pandemiei, în țara noastră „au fost confirmate 14.499 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 6.144 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 876 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite