Primăria Reşiţa, model pentru alte administraţii publice locale în atragerea de fonduri nerambursabile

 

O delegație formată din angajaţi ai Primăriei Municipiului Brad s-a aflat ieri, 12 august, la Reşiţa, în cadrul unui schimb de experienţă ce a vizat domeniul proiectelor cu finanţare nerambursabilă.

 

Angajaţii Direcției de Dezvoltare Locală și Instituțională a Primăriei Reșița au primit vineri, 12 august, vizita unei delegații din cadrul Primăriei Municipiului Brad. Tema întâlnirii a fost prezentarea exemplelor de bună practică privind atragerea de investiții prin proiecte cu finanțare din fonduri nerambursabile. Vizita a cuprins şi o deplasare în teren, la obiectivele finalizate sau aflate în diferite faze de execuție din municipiul Reșița.

 

„Prin aceste întâlniri se urmărește realizarea de schimburi de experiență între reprezentanții autorităților publice locale pentru dezvoltarea abilităților personalului, inclusiv ale factorilor de decizie la nivel politic, pe teme specifice precum: planificare strategică; planificare bugetară; politici publice locale; fundamentare, elaborare, implementare sau monitorizare proiecte și investiții”, au explicat reprezentanţii Primăriei Municipiului Reşiţa.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite