Primăria Reșița nu se joacă! Chiar amenajează locuri de joacă moderne în toate cartierele! [FOTO]

 

După modernizarea mai multor locuri de joacă din Govândari, Primăria Reșița a început zilele acestea reamenajarea celui din Lunca Pomostului, dintre Bd. A.I. Cuza și strada Cernei.

 

„A început renovarea vechiului loc de joacă din zona Luncă – Bulevardul A.I. Cuza/ strada Cerna. Investiția ce urmează să fie finalizată în 6 luni include montarea de elemente de joacă moderne, pentru copii de diferite vârste, reamenajarea integrală a zonei și mobilier urban nou. Valoarea proiectului este de 549,780 lei cu finanțare integrală de la bugetul local.”, a anunțat astăzi Ioan Popa, primarul Reșiței.

 

În cadrul procesului de reconfigurare urbanistică a orașului, Primăria Reșița va investi și în amenajarea unui parc și modernizarea locului de joacă de pe malul drept al râului Bârzava, din zona de traversare către Gara Reșița Sud. Pe o suprafață de 2.400 de metri pătrați, vor fi montate 24 de echipamente de joacă. Detalii, aici.

 

În privința investiției începute săptămâna aceasta în zona A.I. Cuza-Cerna, iată cum arată „locul de joacă” astăzi și cum va arăta în primăvară, după finalizarea lucrărilor:

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite