Primăria Reșița scoate la licitație locurile de veci abandonate

Locurile de veci abandonate din toate cele opt cimitire administrate de Primăria Reșița, mai precis lucrările funerare părăsite, vor fi scoase la licitație. Prima astfel de acțiune vizează 15 locuri de înhumare din Cimitirul nr. 7 și va avea loc în data de 28 aprilie 2021.

 

Municipalitatea reșițeană, prin Serviciul Public „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local (DIRPCL), Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire”, anunță scoaterea la valorificare a lucrărilor funerare părăsite, din cimitirele administrate de Primărie, intrate în proprietatea municipiului Reșița. „Vom scoate la licitație toate lucrările funerare părăsite identificate în cele opt cimitire din oraș administrate de Primăria Reșița. Prima licitație are în vedere valorificarea a 15 astfel de lucrări funerare, aflate în Cimitirul nr. 7, de pe Strada Mureșeni nr. 4”, a declarat pentru resita.ro Daniel Călin, directorul DIRPCL.

 

Lucrările funerare din Cimitirul nr. 7 care urmează să fie scoase la licitația din 28 aprilie, ora 13, au prețuri de pornire de la 375 de lei sau 1250 lei, până la 4250 lei, cum este cazul unui cavou cu patru locuri. „Preţul de începere a licitaţiei deschise, pentru un număr de 15 lucrări funerare identificate, este preţul stabilit prin expertiză”, explică Daniel Călin.

 

Persoanele interesate de achiziția oricăreia dintre cele 15 lucrări funerare, despre care găsiți detalii aici, pot depune documentația de participare la licitație până în data de 23.04.2021, ora 13.00, la sediul DIRPCL, de pe Bd. Muncii nr.25 din Reșița. În vederea participării la procedura de atribuire prin licitaţie deschisă cu strigare a lucrărilor funerare identificate în Cimitirul nr. 7, solicitanţii trebuie să depună certificat fiscal pentru verificarea eventualelor debite restante faţă de bugetul local, dar și declarație pe proprie răspundere din care să rezulte că participantul la licitație nu mai deține nici un alt loc de înhumare în cimitirele din municipiul
Reșița.

 

Se va organiza licitație deschisă, cu strigare, prețul de pornire fiind cel publicat în anunț. Prima licitație se va desfășura doar în condițiile înscrierii a cel puțin doi participanți. În cazul în care se va prezenta un singur ofertant, licitația se va reprograma în termen de 5 zile lucrătoare de la data inițială și se va putea desfășura și numai cu un participant.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available