Primăria Reșița și Inspectoratul Școlar au găsit soluții pentru relocarea grupelor de grădiniță de la „Floarea Soarelui” și „Dumbrava Minunată”, unități de învățământ care vor intra în reabilitare

Activitatea celor două grădinițe va fi relocată, în funcție de program – creșă, prelungit, normal –, în patru locații, toate situate în cartierul Govândari, în proximitatea unităților de învățământ la care sunt înscriși preșcolarii. Detaliile mutării au fost stabilite astăzi, în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat reprezentanți ai Primăriei și responsabili din educație.

 

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin a avut loc, astăzi, o ședință de lucru pentru identificarea și aprobarea soluțiilor în vederea asigurării activității grădinițelor „Floarea Soarelui” și „Dumbrava Minunată” în condiții optime, pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare și modernizare a clădirilor celor două instituții de învățământ preșcolar.

 

În cadrul acestei întâlniri, la care au participat viceprimarul municipiului Reșița, Mădălina Chiosa, inspectorul școlar general Carina Pristavu, directorii celor două unități de învățământ, precum și reprezentanți ai Primăriei și ai Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională, au fost stabilite locațiile în care își vor  desfășura temporar activitatea celor două grădinițe.

 

CITEȘTE ȘI: Primăria Reșița începe reabilitarea a două grădinițe din oraș

 

Grădinița „Floarea Soarelui” va fi relocată în două spații. Grupele de program prelungit vor fi mutate la parterul Corpului C (fosta Școală Gimnazială Nr. 12) al Colegiului Național „Mircea Eliade”, situat pe Strada Măcinului nr. 3. Iar grupa de program normal, în incinta Grădiniței „Pinocchio”, situată pe Aleea Daliilor nr. 5. În ceea ce privește Grădinița „Dumbrava Minunată”, activitatea acesteia va fi relocată la parterul Școlii Gimnaziale Nr. 8, situată pe Aleea Bazna nr. 2, chiar peste drum de clădirea proprie. Cele două creșe își vor desfășura activitatea în incinta Clubului Sportiv Școlar, pe Strada Făgărașului, nr. 12.

 

„Pe această cale ne cerem scuze copiilor și părinților pentru disconfortul creat și promitem să avem grijă ca lucrările să se finalizeze în cel mai scurt timp, iar copiii să poate beneficia de condiții optime de învățare. Reprezentanții instituțiilor de învățământ vor anunța părinții cu privire la datele de începere a activităților în noile locații”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița. Cu precizarea că reprezentanții instituțiilor de învățământ vor anunța părinții cu privire la datele de începere a activităților în noile locații.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available