Primarul ales al orașului Moldova Nouă a fost învestit în funcție. Ce priorități are Ion Chisăliță pentru următorii patru ani

Ion Chisăliță, noul primar al orașului Moldova Nouă, a fost învestit, astăzi, 18 februarie, în funcția pe care a obținut-o la alegerile din 24 ianuarie, din postura de candidat al PNL. După depunerea jurământului, Chisăliță a anunțat care sunt prioritățile pentru mandatul său.

„Nu am niciun dubiu că vom face ce trebuie ca Moldova Nouă să intre în rândul orașelor dezvoltate din țara noastră. Obiectivele noastre, pe care le-am prezentat în campania electorală, le vom realiza fără nicio problemă. Locurile de muncă sunt considerate prioritatea zero a acestui mandat. Moldova Nouă are probleme cu poluarea și iazurile și avem toate pârghiile să combatem poluarea cu ajutorul vegetației forestiere. Este necesar să ridicăm confortul social și calitatea vieții oamenilor prin infrastructura stradală, prin crearea spațiilor verzi la un nivel pe care Europa l-a stabilit. Avem probleme cu infrastructura școlară și de sănătate. Vom dezvolta turismul valorificând toate oportunitățile acestui oraș, având în vedere zona deosebită în care se află. Pot să vă spun că, până în acest moment, am trecut proba teoretică, iar de mâine începe proba practică. Dorim ca la sfârșitul mandatului să arătăm faptele”, a declarat Chisăliță.

Ion Chisăliță a mai anunțat că așteaptă sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin pentru reabilitarea drumurilor județene din zona Moldova Nouă, iar de la Guvern a cerut ajutor în preluarea patrimoniului fostei întreprinderi minere și o hotărâre prin care Moldova Nouă să fie declarat oraș turistic, extrem de necesară pentru obținerea unor finanțări pentru acest domeniu.

La ceremonia publică de învestire în funcție, găzduită de Casa de Cultură din Moldova Nouă, au fost prezenți prefectul județului, parlamentarii liberali de Caraș-Severin și vicepreședinții Consiliului Județean.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite