Primarul Ioan Popa s-a vaccinat din nou, a treia oară. Acum, împreună cu fiul său, de 13 ani

 

La fel ca la prima vaccinare împotriva coronavirusului, primarul Reșiței a făcut public și momentul administrării dozei „booster”, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Ioan Popa îi îndeamnă pe cei care încă nu s-au vaccinat să o facă, pentru binele lor și al celor apropiați.

 

„Astăzi (ieri, n.r.) am avut meci, eu și fiul meu, Luca, 13 ani! Scor final 3 la 1! Doza 3 eu, doza 1 el! Pfizer! Protejați-i pe cei mai fragili în fața bolii!”, transmite primarul Reșiței, care a pus pe Facebook și fotografii din centrul de vaccinare de la Sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța” Reșița.

 

Confirmat pozitiv cu COVID-19 în decembrie 2020, chiar înaintea intrării în România a dozelor de vaccin anti-COVID, primarul Reșiței a urmat sfaturile specialiștilor și s-a vaccinat la mai puțin de 90 de zile de la trecerea prin boală. Și-a făcut prima doză în 13 martie 2021, cu Pfizer, pe a doua, după trei săptămâni, iar acum, la șase luni distanță, doza „booster”. De data asta, Ioan Popa a mers la vaccinare și cu fiul său, care are 13 ani. După cum se știe, imunizarea prin vaccinare este recomandată copiilor de peste 12 ani, dar fiind vorba despre minori, aceasta se poate face doar cu consimțământul părinților.

 

Potrivit primarului Ioan Popa, să te vaccinezi „reprezintă un gest de responsabilitate socială ce ne poate ajuta să depășim mai repede situația fără precedent în care ne aflăm cu toții”.

 

 

„Vaccinează-te, pentru binele tău și al celor din jurul tău!”, este mesajul transmis de edilul Reșiței celor care încă mai sunt nehotărâți în privința vaccinării anti-COVID.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available