Primarul Popa a primit confirmarea: Dezvoltarea Domeniului Schiabil Semenic, obiectiv inclus în programul de investiții pe 2021 al Ministerului Economiei!

După întâlnirea de săptămâna trecută, de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, cu secretarul de stat Daniela Nicolescu, primarul Ioan Popa anunță că tocmai a primit vestea mult-așteptată: Ministerul Economiei a cuprins în Programul de Investiții pe anul 2021 proiectul „Dezvoltarea Domeniului Schiabil Semenic”.

Secretar de stat la Ministerul Economiei încă din perioada Guvernului Orban, Daniela Nicolescu anunțase pe contul său de Facebook, săptămâna trecută, că a avut discuții la minister cu primarul Ioan Popa, despre proiectele acestuia de dezvoltare a municipiului Reșița care ar putea fi sprijinite de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. „M-am bucurat să mă reîntâlnesc astăzi (21 ianuarie 2021, n.r.) la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului cu colegul meu, domnul Ioan Popa, primarul municipiului Reșița. Am discutat despre proiectele de dezvoltare pe care administrația pe care dumnealui o conduce le are pentru perioada următoare, dar și despre căile prin care Ministerul Economiei poate sprijini dezvoltarea comunităților locale din țară”, semnala Daniela Nicolescu.

CITEȘTE ȘI: Primăria Reșița, lider de proiect pentru domeniul schiabil Semenic și pentru modernizarea căii ferate Reșița-Timișoara

Discuțiile dintre edilul-șef al Reșiței și secretarul de stat se pare că s-au concretizat exact cum își propusese Ioan Popa. Acesta a anunțat azi, 30 ianuarie, că „Ministerul Economiei a cuprins în Programul de Investiții pe anul 2021 proiectul «Dezvoltarea Domeniului Schiabil Semenic». În luna martie, asocierea Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Reșița și Primăria Văliug va scoate la licitație Proiectul Tehnic și execuția de lucrări pentru acest obiectiv. Mulțumesc doamnei Secretar de Stat Daniela Nicolescu pentru primire și pentru operativitatea cu care a tratat acest proiect foarte important pentru dezvoltarea comunității noastre!”.

Vestea vine la doar o zi după ce Consiliul Județean Caraș-Severin, prin votul majorității aleșilor județeni, și-a dat acordul ca Municipiul Reșița să fie titular al acestui proiect de investiții, în care este asociat cu unitățile administrativ-teritoriale Județul Caraș-Severin și Comuna Văliug.

Sursă foto: Facebook Daniela Nicolescu.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite