Primul vaccin anticovid, inventat de un medic din Caraș-Severin?

Un reșițean, Cristian Buică, pare a fi convins că primul vaccin anticovid din lume a fost descoperit de medicul Romeo Dumitrescu (foto), de la Spitalul Județean din municipiu. Antidotul la coronavirus ar fi fost experimentat pe populația din Caraș-Severin în perioada aprilie-mai 2020, atunci când Dumitrescu a deținut funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului.

 

„În perioada în care dr Romeo Dumitrescu a fost căpitan de trib la DSP, 37 de zile nu a fost NICI UN CAZ DE COVID ÎN Caraș-Severin!!! L-a întrebat cineva, pe omul acesta, cum a rezolvat asta?? Îl întreabă cineva (presa???!!!!) ce și cum a făcut el ca să se ajungă la această performanță??!! Dorește cineva, de-adevăratelea, să scăpăm de covizi în Caraș??? Dacă da, întrebați-l pe dr Romeo Dumitrescu cum se face!! Numa’ dacă doriți!!”, acesta este mesajul transmis presei de reșițeanul Cristian Buică, cantautor care, prin natura meseriei, se află adeseori pe aceeași frecvență cu compozitorul și violonistul Romeo Dumitrescu. În special atunci când medicul primar, printre două intervenții chirurgicale, susține câte un concert de salon (sau sufragerie) la vioară.

 

Noi ne îndoim însă că doctorul Dumitrescu a reușit imunizarea, timp de o lună de zile, a întregii populații din Caraș-Severin. Suntem siguri că, altruist cum îl știm, acesta ar fi dezvăluit umanității rețeta-minune cu ajutorul căreia a reușit să salveze de coronavirus sute de mii de cărășeni, fără ca măcar unul să fi avut vreo reacție adversă la soluția injectată (sau insuflată) de la kilometri distanță. Dacă, într-adevăr, a găsit un antidot demn de premiul Nobel, nu credem că domnul Dumitrescu va păstra secretul și față de confratele său Buică. (Kantre Ar Tishti)

 

 

*„Caterinci” este o rubrică-pamflet. Chiar dacă poate nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite